Omgeving van de villa

De Belgische Ardennen zijn bij uitstek een gebied om te ontspannen. Voor jong en oud is er van alles te beleven en te ondernemen zoals fietsen, wandelen, kajakken, golfen en klimmen. Bekijk de mogelijkheden.

Middeleeuws Durbuy

Een bezoek aan Durbuy, een prachtig middeleeuws stadje op slechts 10 minuten rijden van het huis, is een absolute must. Dit stadje wordt ook wel het kleinste stadje in Europa genoemd. Al in de vroege middeleeuwen was hier een nederzetting en belangrijke handelsplaats. Je kunt er nog steeds wandelen door de oude kleine middeleeuwse straatjes en genieten van mooie oude huizen en bijzondere sfeer.  Daarnaast is in Durbuy het goede Belgische leven te vinden. Zomer en winter staan hier de flessen Belgisch bier en bubbels klaar om samen met heerlijke gerechten te genieten in een van de vele restaurants.

8km van de villa

Golfen

Villa Deluxe Durbuy is zeer geschikt voor golfliefhebbers. Op korte afstand van het huis vind je de twee mooiste golfbanen van de Ardennen.
Five Nations (15 minuten van het huis), de par 72 golfbaan, is één van de vijftig mooiste banen ter wereld, met hoogteverschillen tot wel 46 meter. Zelden heb je twee voeten op beide hoogte naast elkaar op de grond, door het heuvelachtige landschap en de talrijke hellingen. 
Golf club Durbuy (10 min van het huis) staat bekend als een van de meest technische golfbanen in België. De zeer heuvelachtige baan, gelegen in een prachtig bosrijk landschap, biedt spectaculaire uitzichten. 

10-15 minuten vanaf de villa

Mountainbiken

In de omgeving van de villa zijn diverse mountainbike routes. U kunt uw mountainbike zelf meenemen of ter plaatse mountainbikes huren. Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden.

20 trails | op loopafstand | van beginners tot advanced niveau

Speeltuin_Bomal

Speeltuin

In het centrum van Boma-sur-Ourthe, op 5 min rijden van de villa is een speeltuin met klimtoestel en voetbalveldje, Er staan ook bankjes met uitzicht over de rivier de Ourthe.

Zondagsmarkt "la petite Batte"

Villa Deluxe Durbuy is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, in het dorpje Bomal-Sur-Ourthe.  Iedere zondagmorgen vindt in Bomal een markt plaats, genaamd "La petite Batte", een immense bijeenkomst van straatventers, antiquairs, verzamelaars. De ligging aan de samenvloeiing van de Ourthe en de Aisne en omringd door wilde bosrijke landschappen, maakt van Bomal een ideale uitvalsbasis voor talrijke wandelingen en fietstochten die leiden naar prachtige uitzichtpunten over de beide valleien.

1km vanaf de villa

Ardennense Gastronomie

Voor wie van lekker eten en drinken houdt zijn de Ardennen zeer de moeite waard. Er zijn hier veel unieke restaurants te vinden waar je vaak de lokale specialiteiten van de streek kunt proberen. In de herfst en winter staan er veel soorten wild op het menu, uit de lokale bossen. Ook bekend is de Ardenner ham. Luikse stroop, Luikse wafels, en natuurlijk het Belgische bier.  Het meest bekende bier is het La Chouffe. De brouwerij  in Houffalize is een bezoek waard.

Diverse restaurants in de omgeving

Boswandeling Ardennen

Wandelen

Villa Deluxe Durbuy ligt aan de rand van natuurpark Mont des Pins. Vanuit de achtertuin starten een aantal prachtige wandelingen. In de villa ligt een uitgebreide wandelkaart van de omgeving.

Kayak_Ourthe

Kayakken op de Ourthe

Villa Deluxe Durbuy ligt vlakbij de rivier de Ourthe. Vanuit Bomal kun je een kayak tocht maken van 1o km. Je geniet onderweg van de adembenemende natuur.

Beschikbaarheid?

Bent u enthousiast geworden? En wilt u uw vakantie of weekend doorbrengen in Villa Deluxe Durbuy? Bekijk onze kalender voor de mogelijkheden.

RESERVEREN?

U kunt via ons contactformulier een reservering plaatsen. U kunt voor reserveringen ook bellen of een bericht sturen naar
+31 (0)6– 22522115.